Intensivkurs

EFFEKTIVISERAD UTBILDNING

Om du är intresserad av att gå en intensivkurs för körkort så ordnar vi naturligvis det. Intensivkursens körlektioner förläggs oftast på en 3 veckors period.

Vi bokar in 40 lektioner samt dom obligatoriska riskutbildningarna och prov (både kunskapsprov och förarprov). Skulle du inte behöva samtliga lektioner så återbetalar vi självklart det som ej utnyttjas.

Önskar du en intensivkurs med färre lektioner?

Boka in en körlektion så snart som möjligt så vi får chansen att göra en bedömning på hur många lektioner vi uppskattar att du behöver. Efter lektionen bestämmer vi tillsammans hur många lektioner som bokas in.

Visar det sig att du inte behöver samtliga lektioner reviderar vi självklart planeringen. Vi lägger stor vikt vid denna flexibilitet för att du ska få maximal utbildning på minimalt antal lektioner på vägen till ditt körkort.

Att du går en intensivskurs hindrar dig inte från att läsa teorin på distans om du önskar det. Om du inte bor i Linköping, men vill börja läsa teori innan du kommer hit så kan vi skicka material till dig. Hör av dig till oss så fixar vi det.

Banner för intensivkurs