Koncept Ingelas

Nu lanserar vi vår nya utbildningsmodell Koncept Ingelas!

Vad innebär Koncept Ingelas?
Vi på Ingelas har jobbat stenhårt med att ta fram en utbildningsmodell som är så effektiv som möjligt. Vi har gjort utbildningen effektivare ur både ett ekonomiskt- och ett hållbarhets-perspektiv samtidigt som vi har skapat förutsättningar för att utvecklas ännu mer som bilförare.
Vår målsättning med Koncept Ingelas är att du som elev ska betala mindre samtidigt som du är en ännu säkrare förare när du tar ditt körkort.

 

Hur ska jag gå till väga?
1. Vår rekommendation är att du köper ett av våra Konceptpaket. Det finns två storlekar, med 10 eller 20 körlektioner, så du kan välja utifrån hur mycket du har kört innan du börjar din utbildning hos oss.

2. Börja utbildningen i vår körkortssimulator. Där går du igenom samtliga övningsmoment i en lugn och trygg miljö i den takt som passar dig bäst. Du får både teoretiska genomgångar och praktiska övningar. I simulatorn kan vi även garantera att du stöter på situationer som vi aldrig kan garantera ute i våra övningsbilar. Exempel på situationer är att det kommer bilar samtidigt som du i korsningar, körning i mörker där du behöver vara aktiv med hel-/halvljus, körning i regn och körning i vinterlandskap osv.

3. Efter det går du vår teorikurs och riskutbildning 1 där du fördjupar din teoretiska kunskap och ökar din riskmedvetenhet. Du skaffar dig helt enkelt optimala förutsättningar för dina kommande körlektioner. Vi rekommenderar även att du fortsätter plugga teori, i appen "Körkortsboken" när du kommer längre fram i din utbildning.

4. Nu är det dags för din första körlektion ute i trafiken, börja gärna med 1 dubbellektion (80 minuter) så du får god tid på dig att känna på övningsbilen.
Vi börjar körlektionen i ett område som passar dina önskemål, det kan vara en parkeringsplats, industriområde  eller att du börjar köra direkt från vår lokal i Vasastaden.

5. Efter någon av dina första lektioner lägger vi tillsamans upp en planering för fortsättningen av din utbildning. Vi bokar in körlektioner, riskutbildning 2 och kanske till och med tider för dina prov hos Trafikverket. Beroende på dina förkunskaper kan det krävas fler körlektioner än vad som ingår i ditt Konceptpaket.
Du bestämmer självklart själv i vilken takt du vill utbilda dig och vi anpassar oss efter dina önskemål.

 

Varför Koncept Ingelas?
Den största anledningen till att du ska följa rekommendationerna i vårat koncept är att du kommer nå ditt körkort billigare, miljöeffektivare och som en säkrare förare än vid en traditionell utbildning med enbart körlektioner.

 

Du bestämmer
Det är alltid du som bestämmer hur du vill boka in dina lektioner. Har du önskemål om annat upplägg så anpassar vi oss självklart efter dina önskemål, allt för att du ska få den utbildningen du själv önskar.

 

Vår ambition med din utbildning
Vi på Ingelas har alltid som målsättning att du ska ha kunskap för livet nu du är klar med din utbildning hos oss. Du ska självklart klara ditt teoriprov och din uppkörning men du ska framförallt klara dig på egen hand när du har tagit ditt körkort. Vi är även övertygade om att vårat koncept, kombinerat med vår förmåga att anpassa din utbildning efter dina behov, ger dig riktigt bra förutsättningar att göra det!

 

Du är välkommen
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss på telefon 013-311190, via mail info@ingelas.se eller varför inte komma in och ta en rundtur i våra lokaler på Berzeliigatan 4 i Linköping.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig att ta ditt körkort!