Om Skolan

Välkommen till Ingelas för körkort

Välkommen till trafikskolan där du som elev alltid är i fokus. För att vi älskar att se människor utvecklas och kämpa mot sina mål, vill vi genom en individanpassad och välplanerad utbildning hjälpa just dig att nå dina körkortsdrömmar.

Utöver vanligt bilkörkort erbjuder vi utbildning för BE & B96-behörighet (tungt släp), Moped samt Traktor. Vi har också introduktionsutbildningar för privat övningskörning samt riskutbildningar för bil. Vi erbjuder även extra stöd, så som enskild teori eller utbildning i anpassad bil till dig med NPF eller fysiska nedsättningar.
Kontakta oss gärna och berättar mer om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig att ta ditt körkort.

Trafikskolan öppnade den 8 augusti 2005 vid Katedralskolan i Linköping, endast fem minuters gångväg från Resecentrum.

Vi som arbetar som trafiklärare är Ingela, Miroslav, Richard, André och Burim. På kontoret servar Linn, Josefin och Anders dig med bokning av körlektioner, riskutbildningar, prov och mycket mer. Trafikskolechef är Richard.

Alla känner sig som hemma hos oss

Atmosfären hos oss talar för sig själv och alla blir personligt bemötta. Våra elever är alltid välkomna för att arbeta med teorin eller kanske bara för att få en lugn stund. Fika, frukt & godis finns alltid framdukat, välkommen du också.

Ingelas För Körkort