Om Skolan

Välkommen till Ingelas för körkort

Välkommen till trafikskolan där du som elev alltid är i fokus. För att vi älskar att se människor utvecklas och kämpa mot sina mål, vill vi genom en individanpassad och välplanerad utbildning hjälpa just dig att nå dina körkortsdrömmar.

Nu har pandemilagen börjat gälla på trafikskolor
Detta innebär följande ändringar:
Max antal personer i vårt väntrum är 1 person
Max antal personer i vår teorisal är 3 personer
Max 11 personer i våra lokaler

Vi ser helst att ni väntar utanför om ni har förskottsbetalade körlektioner, välkomna in om ni behöver hjälp med bokning eller betalning

Våra utbildningar Introduktionsutbildning, Teorilektioner i grupp för Personbil, Moped och BE/B96 kommer att vara på distans och mer information ges vid bokning

Risk 1 Utbildning kommer att vara på Livgrenadjärmässen vid Garnisonen. Från Resecentrum kan man åka nr 2 och nr 18.Buss nr 18 som går till Östra Valla stannar på Regementsgatan. Buss 2 mot Lambohov stannar vid hållplats Garnisonen.

Det finns gott om parkeringsplatser utanför, det finns en parkeringsautomat där man även kan betala med kort

Vid funderingar får ni gärna ringa 013-311190

Utöver vanligt bilkörkort erbjuder vi utbildning för BE & B96-behörighet (tungt släp), Moped samt Traktor. Vi har också introduktionsutbildningar för privat övningskörning samt riskutbildningar för bil. Vi erbjuder även extra stöd, så som enskild teori eller utbildning i anpassad bil till dig med NPF eller fysiska nedsättningar.
Kontakta oss gärna och berättar mer om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig att ta ditt körkort.

Trafikskolan öppnade den 8 augusti 2005 vid Katedralskolan i Linköping, endast fem minuters gångväg från Resecentrum.

Vi som arbetar som trafiklärare är Ingela, Miroslav, Richard, André och Burim. På kontoret servar Isabelle & Linn, dig med bokning av körlektioner, riskutbildningar, prov och mycket mer. Trafikskolechef är Richard.

Alla känner sig som hemma hos oss

Atmosfären hos oss talar för sig själv och alla blir personligt bemötta. Våra elever är alltid välkomna för att arbeta med teorin eller kanske bara för att få en lugn stund. Fika, frukt & godis finns alltid framdukat, välkommen du också.

Ingelas För Körkort