Om Skolan

Välkommen till Ingelas för körkort

Välkommen till "Ingelas", en trafikskola i Linköping där du som elev alltid är i fokus.

För att vi älskar att se människor utvecklas och uppnå sina mål, vill vi genom en individanpassad och välplanerad utbildning hjälpa just dig att nå dina körkortsdrömmar.

Utöver vanligt bilkörkort erbjuder vi utbildning för BE & B96-behörighet (tungt släp), Moped samt Traktor. Vi har också introduktionsutbildningar för privat övningskörning samt Riskutbildningar för bil.

Vi erbjuder även extra stöd, så som enskild teori eller utbildning i anpassad bil till dig med NPF eller fysiska nedsättningar.
Kontakta oss gärna och berättar mer om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig att ta ditt körkort.

Vi som arbetar som trafiklärare är Sandra, Miroslav, Richard, André och Burim. På kontoret servar Isabelle dig med bokning av körlektioner, riskutbildningar, prov och mycket mer. Trafikskolechef är Richard.

Alla känner sig som hemma hos oss

Atmosfären på vår trafikskola i Linköping talar för sig själv och alla blir personligt bemötta. Våra elever är alltid välkomna för att arbeta med teorin eller kanske bara för att få en lugn stund. Kaffe/Te & frukt  finns alltid framdukat, välkommen!

Vår historia

Ingela öppnade trafikskolan "Ingelas för Körkort" den 8 augusti 2005. Hennes vision har alltid varit att driva en trafikskola som hjälper fler att ta körkort och motivationen att hjälpa dom som behöver extra stöd har alltid varit den största drivkraften. Vi har sedan många år tillbaka varit en trafikskola där samtliga i personalen har extra utbildning inom "NPF" och det är fortfarande området som vi brinner extra för. Tillsammans med Anders byggde dom grunden till en väldigt populär trafikskola.
År 2020 tog Richard över driften av Ingelas och har sedan dess gjort trafikskolan näst intill koldioxidneutral. Samtliga bilar och mopeder som används i utbildningen drivs av förnybara bränslen och vi är även stolta sponsorer till Vi skogen som bla planerar träd i östra Arfika.
Sedan 2022 är vi även Guld-medlemmar i STR (Sveriges trafikutbildares riksförbund) vilket är ett tydligt bevis på att vi, inom brachen, ligger i framkant inom fler områden än miljön.

Vi älskar att utvecklas och kommer alltid att fortsätta göra det!

 

 

Elevrum på Ingelas För Körkort