Körkortsteori

Det är viktigt att du väljer en trafikskola som kan hjälpa dig effektivt med teoriutbildningen. Du väljer själv vilken tidsplan som passar dig.

Vi erbjuder också extra stöd för dig som har läs och skrivsvårigheter, läs mer om detta under fliken Anpassad utbildning.

Vi har valt att lägga upp vår utbildning med hjälp av lärarledda lektioner samt web baserad teori i appen "Körkortsboken" som vi även förmedlar.
Vi har regelbundet lärarledda teorilektioner. Här hittar du vårt körkorts teorischema
Kombinationen har visat sig väldigt populär och effektiv. Vår personal på kontoret hjälper dig givetvis så mycket du vill om du tycker att körkortsteorin är besvärlig. Om du inte bor i Linköping, men vill börja läsa körkortsteori innan du kommer hit så kan vi skicka material till dig. Hör av dig till oss så fixar vi det.

Enskild teori

Vill du ha privata teorilektioner där du sitter ensam med en av våra trafiklärare så kan du även boka tid för det. Upplägget bestämmer du tillsammans med läraren. Den enskilda teorin ingår dock inte i Teoripaketet utan kostar 650kr/60min.

Teoriprov

Då du är klar med utbildningen ska du klara Trafikverkets teoriprov som består av 65 frågor och är helt digitalt. Lyckas du få alla rätt på Trafikverkets teoriprov bjuder vi på en körlektion för din prestation.

gb-flagga

Our computer-based theory programmes, distance questions and driving licence book are available in English.

Bild utbildning med texten Linköpings fräckaste trafikskola