Körkort nu med Elevcentralen

Starta din egen resa mot körkortet
Bil | BE | Moped

All teori och allt från körskolan.

Den officiella allt i ett-appen från STR för hela din resa till körkort. PROVA GRATIS!  Och köp sedan i vår e-handel.

 

Allt i ett Körkort nu: Komplett digitalt utbildningsmaterial för bil, mc eller moped. Här hittar du allt du behöver för din resa mot körkort eller förarbevis. Du kan se filmer, arbeta med teorifrågor, göra övningar, testa dig med snabb- och sluttester och boka lektioner. I appen har du tillgång till hela Elevcentralen som kopplar ihop dig med din trafikskola.

 

Frågor Körkort nu: Ett digitalt utbildningsmaterial för bil, mc eller moped. Här får du tillgång till 1 500 frågor för bil, mc och moped. Du kan också göra snabb- och sluttester och boka lektioner. I appen har du också tillgång till delar av Elevcentralen som kopplar ihop dig med din trafikskola.

 

Teori med frågor Körkort nu: Ett digitalt utbildningsmaterial för bil, mc eller moped. I Körkort nu med Elevcentralen får du tillgång till allt innehåll i teoriboken inklusive 1 500 frågor för bil, mc och moped. Du kan också göra snabb- och sluttester. I appen har du också tillgång till delar av Elevcentralen som kopplar ihop dig med din trafikskola.

 

Boka Körkort nu: Ett verktyg för att boka lektioner hos trafikskola. I Körkort nu med Elevcentralen har du möjlighet att boka och avboka lektioner. I appen har du tillgång till delar av Elevcentralen som kopplar ihop dig med din trafikskola.