Personbil

Effektiva körlektioner på skolan

Övningskör gör du i en biogasdriven Skoda Kamiq med manuell växellåda eller en eldriven Volvo C40 Recharge med automatisk växellåda.

Övningsbilarna är mycket lättkörda och har en förarkomfort utöver det vanliga. Allt för att få så effektiva körlektioner som möjligt så din utbildning inte kostar mer än nödvändigt. Körlektionernas längd är 40 minuter. Önskar du längre lektioner kan du självklart boka flera i följd.

Vi börjar vanligvis lugnt och försiktigt i områden med mindre eller helt utan trafik. Vi övar först på att manövrera bilen, efter det följer utbildning i  trafikregler, att köra i stadstrafik, på landsväg och slutligen på motorväg.

Vår rekommendation är att du börjar med en 80 (2x40) minuters körlektion. Då får du som elev god tid att prova på hur det fungerar att köra hos oss på Ingelas, hur bra du passar ihop med våra lärare och om våra bilar känns bra.

Vi lägger tillsammans upp en plan för hur du på bästa sätt tar ditt körkort så smidigt som möjligt med dina förutsättningar. Du kan boka enskilda körlektioner eller köpa prisvärda paket.

Våra erfarna och lyhörda lärare ser till just dina behov för att planera ett upplägg som passar dig bäst.

Välkommen att boka din första lektion!

 

Vi erbjuder körlektioner måndag-lördag.
Körlektioner på lördagar bokas endast via telefon 013-311190.

Avbokning av körlektion görs via mail info@ingelas.se eller via telefon 013-311190. Senaste tid för avbokning är klockan 13:00 vardagen innan bokad tid. Vid sen avbokning eller utebliven närvaro debiteras fullt pris.

Teori och Förarprov på Trafikverket - Vi hjälper dig med bokning av dessa tider.

Bil på väg och texten Linköpings Fräckaste Trafikskola

Nyckeln till frihet, den hittar du hos oss...